ŠTO TREBAŠ ZNATI O TETOVAŽAMA NA ZAPEŠĆU?

Blog

Pitaš se na kojem mjestu na tijelu da staviš svoju novu tetovažu, tražiš inspiraciju na internetu, skrolaš ekran svog pametnog telefona -a onda shvatiš da ti je cijelo vrijeme pod nosom - tvoj zglob. Solidan plan, ali sada želiš znati postoji li nešto posebno što trebaš znati o tetoviranju na zapešću.

Boljet će, ali je brzo gotovo!

Ako imaš umjeren do nizak prag boli (što je slučaj kod većine ljudi), očekuje vas umjerena nelagoda. Zapešće se sastoji od karpalnih kostiju tvojih ruku i pripadajućih mekih tkiva. Sloj kože i masnoće koji ih prekriva otprilike je minimalan kao bilo gdje drugdje na vašem tijelu, osim vrha stopala. Dobra vijest je da će, budući da je zapešće malo, tetovaža biti mala, te će stoga sesija biti kratka, a bol prolazna. Držite se i bit ćete dobro vrlo brzo. :)

Dobar aftercare je jako važan


Tvoj zglob je zona visokog trenja. Tvoje omiljene košulje i jakne dugih rukava dodiruju ga cijeli dan, a trlja se o rub vašeg prijenosnog računala dok radite na tipkovnici. Zapešće je također osjetljivije na bakterije s obzirom na to da je više izloženo nego potpuno odjeveni dijelovi vašeg tijela. Iz tih razloga zahtijeva posebnu pažnju na upute za aftercare koje ti daje tvoj tattoo majstor. Slijedi ih detaljno dok tetovaža potpuno ne zacijeli.

Odlično mjesto za male tetovaže

Zglob je očito prikladan za malu tetovažu, ali unutar tog područja čini dobro platno za druge specifičnije koncepte. Kao prvo, zapešće je sjajno mjesto za tetoviranje teksta, kao što je ime (sin ili kćer, itd.) ili važan datum. A ako imate partnera koji se također želi ukrasiti tintom, bit će vam drago znati da je zapešće jedno od najboljih mjesta matching tattoos! :)

Manje osjetljivo područje na bilo koje promjene na tijelu

Jedna od velikih prednosti tetoviranja zapešća je u činjenici da je koža manje elastična, a tjelesna masnoća znatno niža duž ovog dijela podlaktice. Stoga je manje podložno promjenama u tijelu koje bi mogle doći u budućnosti, kao što je značajan i nagli gubitak težine ili debljanje zbog trudnoće ili bodybuildinga. Neće biti rastezanja koje bi utjecalo na izgled tetovaže.

Tetovaža je vidljiva

Očito. No budući da će to vidjeti gotovo svi na koje svakodnevno naiđeš, želiš biti siguran/sigurna da ćeš dobiti vrhunski rad. Inače ćeš završiti s lošim poslom i morati ćeš zavući ruke duboko u džepove kako bi izbjegao/izbjegla neugodnost. Ne dopusti da se ovo dogodi. Odaberi jedan od najuglednijih tattoo salona u tvojoj blizini.

POVEZANI ČLANCI

KAKO PRIPREMITI KOŽU ZA TETOVIRANJE?

>

KAKO PRIPREMITI KOŽU ZA TETOVIRANJE?

Tips&tricks

Pročitaj više

@mr.ink_aftercare

Newsletter

Cart

Close Me

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »