polica privatnosti

Mr. Ink

Prikupljanje podataka


Prikupljamo i koristimo samo one podatke koji su nam nužni da bi ispunili našu obvezu prema Vama kao kupcu.
Kada naručujete i kupujete robu putem web trgovine, potrebno je da nam pružite istinite osobne podatke (ime i prezime, datum rođenja, dostavnu adresu, adresu za račun, točnu e-mail adresu, OIB, kontakt - broj telefona) i naziv tvrtke a sve kako bi mi mogli uspješno izvršiti svoju obvezu prema Vama, i kako bi postupak kupnje bio ispravan.
Ako ne želite pružiti tražene podatke, postupak kupovine neće biti izvediv.

Registracijom na newsletter sustav prikupljamo ime, prezime i email adresu.

Automatski prikupljamo podatke sa računala posjetitelja web stranica mrink.hr, a oni mogu biti IP adresa, datum i vrijeme posjete web shopa, pregledane stranice i podstranice na mrink.hr, podaci o hardwareu, softwareu, internet pretraživaču, postavkama jezika, operativnom sustavu, aplikaciji i klikovima posjetitelja na našim web stranicama. Ti podaci nikako ne otkrivaju identitet posjetitelja.

Razlozi prikupljanja podataka


Osobne podatke registriranih kupaca prikupljamo zbog ispoštivanja obveza prema njima kao kupcima. Koristimo ih za realizaciju narudžbe, dostavu kupljenih proizvoda, ispostavu računa, komunikaciju s kupcem u svezi narudžbe, dostave ili nepredviđenih okolnosti.

Podatke korisnika prijavljenih na nesletter sustav koristimo za slanje obavijesti i akcija vezanih uz tattoo opremu i djelatnost.

Automatski prikupljene podatke koristimo za poboljšanje i unaprijeđenje web stranica i korisničkog iskustva.

Privatnost podataka


U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, INKredible, obrt za promidžbu, ne ustupa podatke o kupcima trećim osobama bez pismenog dopuštenja kupca, osim u slučajevima kada je dužna predati podatke na uvid ili ih dostaviti nadležnom tijelu na temelju valjanog naloga i u niže navedenim slučajevima:

INKredible, obrt za promidžbu, će podijeliti podatke kupca dostavnoj službi s kojom ima sklopljen ugovor.
INKredible, obrt za promidžbu, će podijeliti podatke kupca sa poslovnim suradnicima s kojima je potpisan ugovor i koji obavljaju knjigovodstvene poslove za INKredible, obrt za promidžbu,

Prikupljeni se podaci strogo čuvaju, ne prodajemo, ne trgujemo i ne iznajmljujemo Vaše podatke. Podaci su dostupni djelatnicima kojima su potrebni za obavljanje poslovne djelatnosti i strogo se čuvaju. Djelatnici poštuju načela zaštite osobnih podataka.

U bilo kojem trenutku kao registrirani korisnik možete pregledati, ažurirati ili obristi osobne podatke koje ste upisali prilikom kreiranja korisničkog računa. Potrebno je kliknuti na Moj profil i upisati korisničko ime i lozinku. Možete bilo kada obrisati svoj korisnički račun, ili se odjaviti sa našeg newsletter sustava.

Vrijeme čuvanja osobnih podataka

INKredible, obrt za promidžbu, pohranjuje osobne podatke registriranih korisnika internet trgovine Mr.Ink tattoo care samo u razdoblju do ostvarenja svrhe obrade osobnih podataka, odnosno dok korisnik sam ne obriše svoj račun ili to ne zatraži od nas. Isto je i sa korisnicima prijavljenim za primanje obavijesti.

Pristup, ispravak i brisanje podataka

U našoj internet trgovini registriranom korisniku omogućeno je da u bilo kojem trenutku može pregledati, ažurirati ili obrisati osobne podatke koje je upisao prilikom kreiranja korisničkog računa (registracija). Potrebno je odabrati gumb "Prijava" te upisati korisničko ime i lozinku. Nakon toga odabrati "Moj račun" gdje se može upravljati podacima, korisničkim računom ili se odjaviti sa našeg sustava za e-obavijesti (newsletter). Može se bilo kada obrisati svoj korisnički račun.

Registrirani korisnik na mail adresi mr.ink.aftercare@gmail.com može zatražiti koje podatke imamo o njemu, kako su pohranjeni, može tražiti brisanje ili ispravak istih.

Prigovor

Sva pitanja ili prigovore vezane uz zaštitu osobnih podataka korisnik može uputiti na mail adresu: imr.ink.aftercare@gmail.com. Također se može obratiti s ciljem ostvarivanja svojih prava Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

Kako čuvamo podatke?

Pri čuvanju vaših podataka provodimo niz sigurnosnih mjera i primjenjujemo najnovija tehnološka rješenja.

MR.INK SAVJETI

NAJNOVIJI ČLANCI

Njega tetovaže - do's and don'ts

>

Njega tetovaže - do's and don'ts

Ukoliko želiš da ti tetovaža zaraste kako treba i izgleda lijepo i zdravo, pročitaj nekoliko savjeta!

Pročitaj više
KAKO PRIPREMITI KOŽU ZA TETOVIRANJE?

>

KAKO PRIPREMITI KOŽU ZA TETOVIRANJE?

Tips&tricks

Pročitaj više
ŠTO TREBAŠ ZNATI O TETOVAŽAMA NA ZAPEŠĆU?

>

ŠTO TREBAŠ ZNATI O TETOVAŽAMA NA ZAPEŠĆU?

Pitaš se na kojem mjestu na tijelu da staviš svoju novu tetovažu, tražiš inspiraciju na internetu, skrolaš ekran svog pametnog telefona -a onda shvatiš da ti je cijelo vrijeme pod nosom - tvoj zglob. Solidan plan, ali sada želiš znati postoji li…

Pročitaj više

@mr.ink_aftercare

Newsletter

Cart

Close Me

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »